LAD DIG INSPIRERE AF MULIGHEDERNE.

Broderi, Applikationer & Badges.

 
 
 

Vi laver 5 former for broderi, som hver især rummer sine fordele og egenskaber. Grupperne har igen mange farve- og kombinationsmuligheder. 

Lad dig inspirere af mulighederne ved at klikke på grupperne her til venstre, og kontakt os gerne ,hvis du ønsker en dialog om hvilken type, der er bedst egnet til det du søger.

1.) Almindeligt broderi er brodering direkte på textilet. Trådfarverne i standard leveres i ca. 350 farver. Specialfarver kan bestilles. Vi kan brodere op til 15 farver i et motiv. Anvendelse: Almindeligt broderi er egnet til logoer og motiver hvor broderi ønskes og på mørke og lyse textiler. Der anvendes viskose/rayon tråd som standard.

2.) Applikationsbroderi er brodering direkte på textilet, hvor der indlægges et textilstykke. Textilstykket kan være af alle kvaliteter.

3.) Effekttrådsbroderi er brodering direkte på textilet, hvor tråden har en effekt. Der fås mange forskellige farver og effekter i tråd. Anvendelse: Effekttrådsbroderi er egnet til logoer og motiver hvor broderi og denne effekt ønskes - og på mørke og lyse textiler.

4.) Pufbroderi er 2-6mm tykt broderet direkte på textilet, med indlagt skummateriale. Trådfarverne i standard leveres i ca. 350 farver. Specialfarver kan bestilles. Vi kan brodere op til 15 farver i et motiv. Anvendelse: Pufbroderi er egnet til alt hvor denne effekt ønskes - og på mørke og lyse textiler.

5.) Badgebroderi er broderet som en badge til påsyning på textilet - meget anvendt som eksempelvis spejdermærker. Trådfarverne i standard leveres i ca. 350 farver. Specialfarver kan bestilles. Vi kan brodere op til 15 farver i et motiv. Anvendelse: Badgebroderi er egnet til alt hvor denne mulighed for påsyning ønskes - og på mørke og lyse textiler.

broderibanner.jpg

Instagram På vores instagram kan du se mere af det vi laver →