Brodering, Applikationer & Badges på tøj

Hos Cencio A/S har vi mange års erfaring med brodering på tøj, og om du har brug for et stilfuldt broderi på profilbeklædning, flotte applikationer på strik eller de mest cool badges på Caps, kan du få det, som du ønsker det her. Vi laver alt indenfor broderi og leverer til både forhandlere, grossister og private.

Hvilken type broderi skal du vælge til tøjet?

 

Du kan vælge mellem fem forskellige former for brodering – hver især rummer sine fordele og egenskaber, og under hver type broderi har du masser af farve- og kombinationsmuligheder. Se på alle mulighederne her på siden og lad dig inspirere. Kontakt os meget gerne, hvis du ønsker en dialog om, hvilken type broderi, der er bedst egnet til det, du har brug for – eller, hvis du bare gerne vil have et uforpligtende tilbud. Vi sidder klar til at hjælpe dig og rådgiver om alt fra design af broderiet til valg af trådfarver og broderi-type, og er du i tvivl om, om du skal vælge almindeligt broderi, applikation eller badges til tøjet, hjælper vi dig også gerne med at finde ud af det. 

Almindeligt broderi

Almindeligt broderi er brodering direkte på tekstilet. Trådfarverne findes i ca. 350 standardfarver, og derudover kan vi også levere dit broderi i specialfarver. Vi kan brodere med op til 15 farver i et motiv.
Anvendelse: Almindeligt broderi er velegnet til brodering af logoer og til motiver, hvor du ønsker effekten af broderi. Som standard anvendes viskose/rayon-tråd, og almindeligt broderi egner sig lige godt på både mørke og lyse tekstiler.

Applikationsbroderi

Applikationsbroderi er brodering direkte på tøjet, hvor der indlægges et stykke tekstil. Tekstilstykket kan være af alle kvaliteter. Anvendelse: Applikationsbroderi er egnet til alle motiver, hvor denne effekt ønskes – på både mørke og lyse tekstiler.

Effekttrådsbroderi

Effekttrådsbroderi er brodering direkte på tøjet med en type tråd, der har en særlig effekt. Der fås mange forskellige farver og effekter i tråd. Anvendelse: Effekttrådsbroderi er egnet til brodering af logoer samt til andre motiver, hvor denne effekt ønskes i broderiet. Effektbroderi er velegnet til både mørke og lyse tekstiler.

Pufbroderi

Pufbroderi er 2-6 mm. tykt og broderes direkte på tøjet med indlagt skummateriale. Trådfarverne i standard fås i ca. 350 farver, og herudover kan vi lave pufbroderiet i specialfarver, hvis du har særlige ønsker. Vi kan brodere med op til 15 farver i et motiv. Anvendelse: Pufbroderi er egnet til alle motiver, hvor denne effekt ønskes – på både mørke og lyse tekstiler.

Badgebroderi

Badgebroderi er broderet som et badge til påsyning på tøjet – og meget anvendt som eksempelvis spejdermærker. Trådfarverne i standard findes i ca. 350 farver, og specialfarver kan bestilles. Vi kan brodere med op til 15 forskellige farver i et enkelt motiv.
Anvendelse: Badgebroderi er egnet til alt tøj, hvor du ønsker mulighed for påsyning, og er både velegnet til lyse og mørke tekstiler.

 
IMG_3677.jpg
IMG_3675.jpg

Instagram På vores instagram kan du se mere af det vi laver →

 
 

Har du brug for hjælp til dit design eller din bestilling? Ring til os eller send os en mail - vi vil gerne snakke med dig!

Vi svarer så hurtigt vi kan og senest 24 timer efter du har kontaktet os på alle hverdage.

Tal med en medarbejder 56 65 73 00

Navn *
Navn