Design & Service

Design, private labels, hangtag, mærkning, pakning i pose osv...

 

Design vi kan designe dit nye logo eller hjælpe med layout på dit tøj alt efter hvad du som kunde ønsker. vi sidder altid klar til at lave et unikt logo, som passer til din virksomhed.

Private label vi forhandler Stanley Stella et moderigtigt labelfree samt økologisk tøjmærke i top kvalitet. Vi kan sætte jeres egne mærke eller firma navn i nakken eller hvor det ønskes. Små volumen, hurtige leveringer, fleksibilitet både med produkter og farver. Vi har mange års erfaring med "private label" og samarbejder med mange kendte internet samt merchandise firmaer.

Mærkning vi laver alt i mærkning, hangtag samt pakning i poser, enkeltstyk eller sortiment pakning. Vi sætter også labels på selve indpakningsposen alt efter hvad du som kunde ønsker.

Pakning & Forsendelse vi sender direkte ud til din virksomhed, dine kunder, dine medarbejder eller en byggeplads, lige præsis der hvor du ønsker det. Vi pakker også som du ønsker det til enkelt medarbejder, enkeltstyk pakning eller i sortiment.

ckjsteel.jpg

Instagram

På vores instagram kan du se mere af det vi laver →

 
 

Har du brug for hjælp til dit design eller din bestilling? Ring til os eller send os en mail - vi vil gerne snakke med dig!

Vi svarer så hurtigt vi kan og senest 24 timer efter du har kontaktet os på alle hverdage.

Tal med en medarbejder 56 65 73 00

Navn *
Navn