Vores Kataloger

En verden af muligheder

Her på siden kan du se vores store udvalg af tøj, tasker og andre produkter, som er grundigt valgt efter vores høje kvalitetskrav til holdbarhed og mulighed for tryk eller brodering. Vi arbejder kontinuerligt på at præsenterer de nyeste varer og trends, men er samtidigt bevidst om at klassikerne aldrig går af mode.

Her finder du alt fra T-Shirts, poloshirts, sweatshirts og hættetrøjer til sportstøj, skjorter, jakker, tasker og muleposer og meget mere.
Du kan nde varer i forskellige prislag, men stadig i en kvalitet vi kan stå inde for, da vi ved at pris også er en vigtig faktor.

Udvalget er stort og mulighederne er uendelige, så vi anbefaler at tage kontakt til en vores erfarne konsulenter for råd og vejledning. Ingen opgaver er for små eller store og vi svarer på alle henvendelser.

Har du spørgsmål eller problemer med at se eller downloade vores kataloger, er du velkommen til at kontakte for at få hjælp.

 
 

Stanley / Stella

Stanley Stella Stil og bæredygtighed hånd i hånd. Økologisk bomuld og genbrugsmaterialer, der respektere din hud, miljøet og de mennesker der fremstiller tøjet. Stort udvalg i T-shirts og Sweatshirts i de helt rigtige farver.
Tøjet er uden nakkelabel og derfor velegnet til fremstilling af eget tøjmærke med eget logo i nakken. Ultimativt lækre varer i både klassisk og nyeste moderigtige snit.

 

Nimbus

Nimbus CPH, Vi er blevet kendt for vores evne til at tilpasse smarte skandinaviske design til det moderne erhvervsliv. Vi forstår behovet for funktionalitet og kvalitet. Vores hovedmål er at levere detailinspireret jakker og tøj, der er skræddersyet til at give en positiv corporate fashion oplevelse.

 

Kentaur

Kentauer Dansk arbejdstøj til køkken, restaurant, pleje og -servicefag i bedste kvalitet. Kentauer er kendt for deres innovative design og gennemtestet varer.
Her nder du alt i kokke- og tjenertøj, klinik- og hospitalstøj udviklet i samarbejde brugerne selv. Se evt. de lækre RAW forklæder, der er super populære på mange cafeer og spisesteder.

 

Fruit

Fruit De bedste priser på Fruit of the Loom T-shirts, sweatshirts og hoodies. Mange andre kendte mærker forhandles her f.eks, Beech eld Caps, Russell skjorter, TriDri og JustCool løbetøj. Desuden er der er her et stort og godt udvalg til børn.

Craft

The Craft Promise - Vi ved, hvad det kræver at blive den bedste.
Blandt andet kræver det en perfekt balance mellem hård træning og restitution. Kollektionen består af et bredt sortiment af funktionelt tøj og stilrent, sporty hverdagstøj. Samtlige produkter er udviklet efter vores høje krav og produceret i rigtig gode materialer. Med dette tøj kan du præstere optimalt på dit næste træningspas - og samtidig restituere med stil og i god komfort. Vores tøj anvendes af elite idrætsudøvere og aktive mennesker i hele verden.

Engel Arbejdstøj

I dag er ENGEL med vores mange kollektioner samt det store sortiment indenfor accessories i stand til at klæde arbejdere på indenfor stort set alle brancher. Vi leverer arbejdstøj til virksomheder indenfor industri, håndværk, bygge & anlæg, off-shore m.v. hvilket betyder, at vi også leverer arbejdstøj til nogle af Danmarks største virksomheder. Hos ENGEL lægger vi vægt på at være gode rådgivere og sparringspartnere for vore kunder og slutbrugere og stiller derfor konstant større krav til os selv med hensyn til produktkvalitet, innovation, kreativitet, fleksibilitet og miljøbevidsthed.

 
 

Clique

Clique® er vores stolthed og kernen i vores forretning. Vores styrke er det brede sortiment, der indeholder et fremragende udvalg af basisserier og tilbehør af god kvalitet, men også mange nye modeller som naturligvis er præget af nutidens trends. Clique® er unik takket være sit brede udvalg af farver og størrelser til både mænd, kvinder og børn.

L-Shop Multi Brand

L-Shop Multi Brand Over 100 brands samlet et sted. Kæmpestort udvalg i fritids- og sportstøj, promotion- og arbejdsbeklædning - caps, tasker, poser, paraplyer og meget andet. Alt i kampagne-tøj til de helt rigtige priser. T-shirts fra 12,- kr. Sweatshirts fra 45,- kr. er bare et par eksempler, men du nder også kendte mærker som American Apparel, Gildan, Dickies og Flex t Caps.

 
 

Neutral

Neutral® er premium kvalitetsbeklædning til mænd, kvinder og børn, fremstillet og certificeret i henhold til de højeste sociale, etiske og miljømæssige standarder i verden. Eksterne organisationer garanterer certifikaterne, så hvert Neutral®-produkt er lavet med ægte hilsen til mennesker og planeten. Kommer med Certified Responsibility ™ mærkning og hangtags, som viser Neutral® engagement. På den måde kan du dele dine inspirerende historier med stor indvirkning på en T-shirt, du har brug for alligevel.

ID Identity

ID® er blandt Europas førende producenter af Corporate Wear. Hver eneste dag klæder vi Europas virksomheder og begivenheder på og understreger den fælles Corporate Identitet hos vores kunders kunder. Det er en del af vores identitet og historie gennem mere end tre årtier. Vores rødder er i Danmark, men udsynet er internationalt, og vi ønsker at levere Corporate Wear, hvor kvalitet, funktionalitet, design og ansvarlighed kan betragtes som branchens bedste……….

 

R&T

R&T Her nder du bla. de helt rigtige muleposer og revisorposer. Foruden otte paraplyer og tasker er her B&C T-shirts, sweatshirts og skjorter, James & Nicholson’s smarte kollektion af både sports- og fritidstøj, som er kendetegnet ved mange og otte farver.

Ernst Alexis

Ernst Alexis Skjorter i absolut topkvalitet, specielt udviklet til business og
pro lbeklædning. Alle skjorter ndes i re pasformer: Slim, contemporary, classic og ladies t. Mulighed for at vælge farve på knapper og tråd. Skjorter fra Ernst Alexis er til rmaet, der ikke går på kompromis med kvaliteten.

 

Cutter & Buck

Cutter & Buck er et golf mærke. Dette er deres poloshirts, der startede det hele. Velegnet og vidunderligt slidbar, disse polo piqué shirts er de originale og beviste favoritter. De afspejler Cutter & Bucks engagement i kvalitet og design. Det begynder med stoffet, en finkammet bomuldspiké, der er luksuriøst og slidstærkt. Vores nøgleord for produkterne er kvalitet, teknologi og craftsmanship.

Craft Team Wear

Craft Custom Teamwear Fodbold, håndbold eller anden holdsport. Her designer i jeres egne holdtrøjer helt fra bunden af. I vælger selv farver, design, tryk osv. Det er nemmere og billigere end du tror. Se mere info her.