vores historie

Velkommen til Cencio A/S.

 
 

Vi et en full-service virksomhed, der løser opgaver fra første idé udkast til den færdige tøjvare. Vi er glade for vores stabile stab af kompetente medarbejdere, der løser alle opgaver indenfor: vejledning af tøj valg, grafik, film, textiltryk, transfer, broderi, pakning og forsendelse - I dialog med vores kunder.

Ordet Cencio er italiensk - og betyder ”klud” brugt om tøj. Skønt det nok udtales anderledes på Sicilien - er det her i Danmark blevet til (Sæn’sjo)! Vi har heddet det så længe, at det nok forbliver sådan :)

Med lancering af den nye cencio.com website, er det vores mål, at gøre det så enkelt som muligt for dig at købe tøj med tryk eller broderi når det passer dig. cencio.com er ejet & drevet af Cencio A/S.

Cencio startede i 1990 som profiltøjsforhandler, og vi opkøbte siden Roy’s Reklame på Amager – og startede selv som tekstiltrykkeri på en gård på Sydsjælland.I 1993 købte vi Lasse Hjortnæs’ tekstiltrykkeri afdeling, og fik dermed vores første store trykmaskine.

Og med udvidelserne fulgte i 1995 opførelsen af vores nuværende produktionsbygninger. De startede på 700 m2 og blev sidenhen udvidet til 1250 m2.

Et par år senere opkøbte vi Graphique Unique – en konkollega, som blev lagt sammen med vores produktion på vores nuværende adresse. I 2013 købte vi en broderi afdeling af Mammut A/S, som blev lagt sammen med vores egen broderi afdeling for større kapacitet. Senest i 2016 overtog vi Nilsson Relame.

Hvis der måtte være styles / varer som du har set, men som du ikke kan finde i vores kataloger, er du velkommen til at rette henvendelse til os.

Rigtig god fornøjelse.

Signatur.jpg
 

Kristian Jørgensen

Direktør & Ejer

 
Hos Cencio er der ikke bare tryk på tøjet men også på tempoet, så du får hurtig levering.  Find tøjet her →

Hos Cencio er der ikke bare tryk på tøjet men også på tempoet, så du får hurtig levering. Find tøjet her →