Spørgsmål og svar.

Bliv klogere på Cencio A/S her på siden. Finder du ikke svar på dine spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.  56 65 73 00 eller skrive til info@cencio.com (Mandag - torsdag 09:00 - 16:30 Fredag 09:00 - 15:00 ).

Cencio A/S er Danmarks førende leverandør af tekstiltryk, tekstilbroderi og transfer og vi laver tryk på tøj til både virksomheder og private.

 
 

Får man korrektur til godkendelse ?

Ja, man modtager altid korrektur til godkendelse inden produktion.

Modtager man en ordrebekræftelse med leveringsdato ?

Ja, man modtager altid en ordrebekræftelse med leveringsdato på mail inden produktion.

Har I andet tøj end det på hjemmesiden ?

Ja, på hjemmesiden er udvalgte produkter. Vi kan tilbyde de fleste mærker og modeller inden for profilering. Hvis der er noget særligt beklædningsgenstand, du leder efter, så kontakt os venligst, og vi vil forsøge at hjælpe dig.

Hvor meget koster forsendelsen ?

Forsendelse afhænger af hvor meget tøjet fylder, en kasse koster kr. 68,- +moms.

Hvordan leveres mine produkter ?

Vi leverer normalt med GLS, medmindre andet er aftalt. Hvis du bestiller som privatperson, kan du samle dine pakker på nærmeste leveringssted, og meddelelsen sendes via SMS. Det tager mellem 1-2 arbejdsdage fra det tidspunkt, vi sendte pakkerne til det punkt, hvor det kommer, afhængigt af hvor du bor.

Kan jeg købe produkter uden tryk ?

Ja vi sælger også uden tryk & broderi.

Kan jeg bestille prøver på tøjet ?

Vi er glade for at sende dig prøver. Send os en liste på det tøj du vil se. Sammen med prøverne sendes vi en faktura. Hvis du vil beholde prøverne, betaler du fakturaen inden for 10 dage. Men hvis du ikke vil beholde prøverne, skal du sende dem tilbage.

Kan jeg få hjælp med mit design ?

Ja, du kan få hjælp til dit design. Hvis du har ideer, kan vores designer hjælpe dig med at realisere dem.

Kan I trykke & brodere på mit eget tøj?

Ja, vi kan helt sikkert hjælpe dig med trykning på dine egne beklædningsgenstande.

Hvad er jeres leveringstid ?

Vi stræber altid efter at holde så korte leveringstider som muligt. Det tager normalt 1-2 uger at få en ordre. Hvis du har en bestemt frist, løser vi næsten altid det. Når du laver en bestilling, modtager du en ordrebekræftelse pr. mail med den planlagte leveringsdato. Husk også på, at det kan tage 1-2 arbejdsdage at sende din ordre.