Det vi laver i vores produktion…

Vores mål er til alle tider at sikre det optimale resultat.

Direkte tekstiltryk.

 
 
 

Der findes mange former for direkte textiltryk, vi har opdelt dem i 14 grupper, som hver især rummer sine fordele og egenskaber. Grupperne har igen mange farve- og kombinationsmuligheder. 

Lad dig inspirere af mulighederne og kontakt os gerne ,hvis du ønsker en dialog om hvilken type, der er bedst egnet til det du søger. 

1.) Almindeligt fuldfarvetryk lægger sig oven på textilet. Farverne er dækkende, og der vælges efter et farvesystem, eksempelvis Pantone. Der er således millioner af farver at vælge imellem! Vi kan trykke op til 10 farver i et motiv. Anvendelse: Almindeligt fuldfarvetryk er egnet til fuldflade motiver på mørke og lyse textiler.

2.) Rastetryk er som offset bogtrykkeri rastetryk. Den består af et 4-farvesystem: CMYK, der ved raster (små prikker) skaber de farver motivet indeholder. Farverne er transparente. Anvendelse: Rastetryk er egnet til billedgengivelser på lyse textiler.

3.) ColourCrunch simulerer procestryk på mørke textiler, hvor netop den mørke tekstilbund udnyttes i trykket. Alt efter motivet trykkes der typisk med 4-9 dækkende fuldfarver. Anvendelse: Colour Crunch tryk er egnet til billedgengivelser på mørke textiler.

4.) Relieftryk er 2-3 mm tykt og står op fra textilet med skarpe præcise kanter. Der trykkes med dækkende farver. Anvendelse: Relieftryk er egnet til fremhævelse og effekt på eksempelvis logoer, tekster og andre motiver på mørke og lyse textiler.

5.) Puftryk er 2-3 mm tykt og står op fra textilet med rundede bløde kanter. Der trykkes med dækkende farver. Anvendelse: Puftryk er egnet til fremhævelse og effekt på eksempelvis logoer, tekster og andre motiver på mørke og lyse textiler.

6.) Glimmertryk er som almindelig fuldfarvetryk, blot med metalfarver: guld, sølv, bronce, kobber samt alle farver øvrige med glimmereffekt påtryk. Metalfarverne er dækkende og de øvrige farver påtrykkes en transparent base med glimmer. Anvendelse: Glimmertryk er egnet til alt denne effekt ønskes ved hele eller dele af trykket og på mørke og lyse textiler.

7.) Glittertryk er som Glimmer tryk - blot grovere i effekten.

8.) Glossytryk er en meget blank transparent base, der påtrykkes alle andre farver som effekt. Anvendelse: Glossytryk er egnet til alt, hvor denne effekt ønskes ved hele eller dele af trykket og på mørke og lyse textiler

9.) Perle & paillettryk er en påtrykt base, hvori der lægges rigtige perler eller pailetter. Der fås mange forskellige farver og former i perler og pailletter.  Resultatet er dækkende. Anvendelse: Perle & paillettryk er egnet til alt hvor denne effekt ønskes ved hele eller dele af trykket og på mørke og lyse textiler.

10.) Effektfolietryk er en påtrykt base, hvori der varmes en folie. Der fås mange forskellige farver og effekter i effektfolie. Resultatet er dækkende. Anvendelse: Effektfolietryk er egnet til alt hvor denne effekt ønskes ved hele eller dele af trykket og på mørke og lyse textiler.

11.) Reflekstryk er en grå trykfarve der indeholder refleks. Det er en godkendt reflekstype - men mindre reflekterende end reflekstransfer. Refleksfarven er dækkende. Anvendelse: Reflekstryk er egnet til alt hvor denne effekt ønskes ved hele eller dele af trykket og på mørke og lyse textiler.

12.) Flouriserende tryk er et begrænset antal farver, der har lysende effekt. Der trykkes med 2 farver på mørke og 1 farve på lyse tekstiler. Anvendelse: Flouriserende tryk er egnet til alt hvor denne effekt ønskes ved hele eller dele af trykket og på mørke og lyse textiler.

13.) UV tryk er som Flouriserende tryk, forskellen i effekten er, at UV tryk ses kun i mørke. Anvendelse: UV tryk er egnet til alt hvor denne effekt ønskes ved hele eller dele af trykket og på mørke og lyse textiler.

14.) Vandfarvetryk trækker ned i textilet. Farverne er transparente eller dækkende, og der vælges efter et farvesystem, eksempelvis Pantone. Der er således millioner af farver at vælge imellem! Vi kan trykke op til 10 farver i et motiv. Anvendelse: Vandfarvetryk er egnet til fuldflade motiver på fortrinsvis lyse textiler.

Vores mål er til alle tider at sikre det optimale resultat i alle henseender.

produktion1.jpg

Instagram På vores instagram kan du se mere af det vi laver →