Tryk på tøj – Trøjer, T-shirts og andet tekstil

Hos Cencio A/S er vi specialister i tryk på trøjer, T-shirts, Hoodies, arbejdstøj og andet tekstil. Med tre årtier på markedet er vi en sikker og pålidelig leverandør, og om du har brug for tryk på trøjer til sportsklubben, skarpe slogans og flotte billeder trykt på Hoodies eller søger hjælp til at få firmaets logo til at se godt ud på T-shirts, kanvastøj eller stofposer, kan du få det her hos os.

Vores mål er, at du får det optimale resultat, og for at gøre det nemmere for dig at vælge netop det tryk, som sikrer resultatet og passer til din stil og dit behov, har vi opdelt de forskellige former for tekstiltryk i 14 grupper. Dem kan du se nedenfor.

 

Hvilken slags tryk skal du vælge til tøjet?

Der findes mange former for direkte tekstiltryk. Her har vi opdelt dem i 14 grupper, som hver især rummer forskellige fordele og egenskaber. Vær opmærksom på, at der også er mange farve- og kombinationsmuligheder indenfor hver type af tekstiltryk, og kontakt os gerne for råd og vejledning – vi sidder klar til at rådgive dig

Almindeligt fuldfarvetryk

Almindeligt fuldfarvetryk lægger sig oven på tekstilet. Farverne er dækkende, og der vælges efter et farvesystem, eksempelvis Pantone. Der er således millioner af farver at vælge imellem! Vi kan trykke op til 10 farver i et motiv. Anvendelse: Almindeligt fuldfarvetryk er egnet til fuldflade-motiver på tøj af mørke og lyse tekstiler.

Colour Crunch

Colour Crunch simulerer procestryk på mørke tekstiler, hvor netop den mørke tekstilbund udnyttes i trykket. Alt efter motivet trykkes der typisk med 4-9 dækkende fuldfarver. Anvendelse: Colour Crunch tryk er egnet til billedgengivelser på tøj af mørke tekstiler.

Relieftryk

Relieftryk er 2-3 mm. tykt og står op fra tekstilet med skarpe, præcise kanter. Der trykkes med dækkende farver.
Anvendelse: Relieftryk er egnet til fremhævelse og effekt på eksempelvis logoer, tekster og andre motiver på tøj af mørke og lyse tekstiler.

Puftryk

Puftryk er 2-3 mm tykt og står op fra tekstilet med rundede bløde kanter. Der trykkes med dækkende farver. Anvendelse: Puftryk er egnet til fremhævelse og effekt af eksempelvis logoer, tekster og andre motiver på tøj af mørke og lyse tekstiler.

Glittertryk

Glittertryk er som glimmertryk – blot med en mere grov effekt.
Anvendelse: Glittertryk er egnet til alle former for tryk på tøj, hvor denne effekt ønskes. Effekten kan benyttes til hele trykket eller blot dele af trykket på tøj af såvel mørke som lyse tekstiler

Glossytryk

Glossytryk er en meget blank transparent base, der kan påtrykkes alle andre farver som effekt. Anvendelse: Glossytryk er egnet til tryk på alle tekstiler, hvor denne blanke effekt ønskes. Det være sig ved hele trykket eller blot dele af trykket på tøj af såvel mørke som lyse tekstiler.

Vandfarvetryk

Vandfarvetryk trækker ned i tekstilet, og farverne er transparente eller dækkende. Der vælges efter et farvesystem – eksempelvis Pantone – hvilket giver dig millioner af farver at vælge imellem! Ved brug af vandfarvetryk kan vi trykke op til 10 farver i et motiv.
Anvendelse: Vandfarvetryk er egnet til fuldflade-motiver og fortrinsvis til tøj af lyse tekstiler.

Perle- og paillettryk

Ved perle- og paillettryk benyttes en påtrykt base, hvori der lægges rigtige perler eller pailetter. Der fås mange forskellige farver og former i perler og pailletter. Kun fantasien sætter grænser. Resultatet er dækkende. Anvendelse: Perle- og paillettryk er egnet til alle tekstiler, hvor du ønsker den effekt, som opnås med perler og pailletter. Du kan vælge det til hele trykket eller blot dele af trykket på tøj af såvel mørke som lyse tekstiler.

Effektfolietryk

Effektfolietryk er en påtrykt base, hvori der varmes en folie. Der fås mange forskellige farver og effekter i effektfolie. Resultatet er dækkende. Anvendelse: Effektfolietryk egner sig til alle former for tryk på tøj og kan benyttes til hele trykket eller blot dele af trykket på tøj af såvel mørke som lyse tekstiler.

Reflekstryk

Ved reflekstryk benyttes en grå trykfarve, der indeholder refleks. Det er en godkendt reflekstype – men mindre reflekterende end egentlig reflekstransfer. Refleksfarven er dækkende.
Anvendelse: Reflekstryk egner sig til alle former for tryk på tøj, hvor du ønsker reflekseffekt, og kan benyttes til hele trykket eller blot dele af tryk på tøj af såvel mørke som lyse tekstiler.

Fluorescerende tryk

Ved fluorescerende tryk benyttes et begrænset antal farver, der har en lysende effekt. Der trykkes med to farver på mørke tekstiler og med en enkelt farve på lyse tekstiler. Anvendelse: Fluorescerende tryk egner sig til alle former for tryk på tøj, hvor du ønsker denne effekt, og kan benyttes til hele trykket eller blot dele af tryk på tøj af såvel mørke som lyse tekstiler.

UV-tryk

UV-tryk er som fluorescerende tryk, forskellen i effekten er, at UV-tryk kun kan ses i mørke. Anvendelse: UV-tryk er egnet til alle former for tryk på tøj, hvor du ønsker denne effekt, og kan benyttes til hele trykket eller blot dele af tryk på tøj af såvel mørke som lyse tekstiler.

 
IMG_3585.jpg
IMG_5445.jpg
IMG_3678.jpg

Instagram På vores instagram kan du se mere af det vi laver →

 
 

Har du brug for hjælp til dit design eller din bestilling? Ring til os eller send os en mail - vi vil gerne snakke med dig!

Vi svarer så hurtigt vi kan og senest 24 timer efter du har kontaktet os på alle hverdage.

Tal med en medarbejder 56 65 73 00

Navn *
Navn