Transfer til tøj og andre tekstiler

Hos Cencio A/S er vi specialister indenfor alle former for tekstiltryk, herunder transfer til tøj.

Vi hjælper gerne med alt fra design til valg af farver og endelig type af transfers, så kontakt os, hvis du ønsker hjælp til noget – eller blot vil forhøre dig om, hvilken type, der er bedst egnet til det, du skal bruge trykket til.

 

Hvilken type transfer skal du vælge til tøjet?

Hvilken type transfer, du skal vælge, er helt afhængigt af, hvilket behov dit tryk skal dække. Hver type har sine egne fordele og særlige egenskaber, som gør sig gældende, uanset om du skal bruge et transfer logo til arbejdsskjorter, et reflekstransfer til teamets cykeljakker eller har et helt andet behov. Nedenfor kan du se mere om de fem forskellige former for transfer, som vi benytter til tøj og andre tekstiler. Lad dig inspirere af forklaringerne og kontakt os gerne for yderligere råd og vejledning. 

Almindelig transfer

Almindelig transfer er som almindeligt tekstiltryk, det trykkes blot på specielt transferpapir og overføres derefter til tekstilet med varmepresse. Antallet af farver, du kan vælge, er ubegrænset. Anvendelse: Almindelig transfer er egnet til fuldflademotiver og små tekster, der skal stå knivskarpt på mørke og lyse tekstiler. Der er fordele ved transfer ved overførsel af det samme motiv til mange forskellige typer tekstiler.

Digital transfer

Digital transfer laves på digital printer, uden raster, på specielt transferpapir og overføres derefter til tøjet med varmepresse. Antallet af farver, du kan vælge, er ubegrænset. Der anvendes digital printfarve og lim. Anvendelse: Digital transfer er egnet til knivskarpe fotogengivelser uden raster på mørke og lyse tekstiler. Ligesom med almindelig transfer er der fordele ved digital transfer, hvis du vil overføre det samme motiv til forskellige typer tekstiler.

Flock transfer

Flock transfer er som almindeligt tekstiltryk, men trykkes på specielt transferpapir og overføres derefter til tekstilet med varmepresse. Du kan vælge mellem et ubegrænset antal af farver. Anvendelse: Flock transfer er egnet til alle typer tekstiler, hvor du ønsker denne effekt på hele trykket eller dele deraf. Flock transfer er et tryk, der er lige velegnet på mørke som lyse tekstiler.

Refleks transfer

Refleks transfer er en grå refleksfolie, som trykkes på specielt transferpapir og herefter overføres til tekstilet med varmepresse. Refleksen er godkendt og mere reflekterende end Refleks tekstiltryk.
Anvendelse: Refleks transfer er særligt egnet til arbejdstøj, børnetøj, løbetøj og overtøj samt andet tekstil, som du ønsker refleks-effekten på, og kan benyttes til hele trykket eller blot dele af tryk på såvel mørke som lyse tekstiler.

Effektfolie transfer

Effektfolie transfer er som effektfolie tekstiltryk, men trykkes på specielt transferpapir og overføres derefter til tekstilet med varmepresse. Effektfolie transfers kan fås i mange forskellige farver og effekter. Anvendelse: Effektfolie transfer er egnet som tryk på alle typer tekstiler, hvor denne effekt ønskes – ved hele trykket eller blot dele af det – på både lyse og mørke tekstiler.

– Vi laver også transfer, som kunderne selv varmer fast på tøjet

 
 
 
IMG_1790.jpg
SDC10204.jpg

Instagram På vores instagram kan du se mere af det vi laver →

Har du brug for hjælp til dit design eller din bestilling? Ring til os eller send os en mail - vi vil gerne snakke med dig!

Vi svarer så hurtigt vi kan og senest 24 timer efter du har kontaktet os på alle hverdage.

Tal med en medarbejder 56 65 73 00

Navn *
Navn