Vi laver også transfer kunder selv påvarmer

Transfer & Digital transfer.

 

Vi laver 5 former for transfer, som hver især rummer sine fordele og egenskaber. Grupperne har igen mange farve- og kombinationsmuligheder. Kontakt os gerne ,hvis du ønsker en dialog om hvilken type, der er bedst egnet til det du søger. 

1.) Almindelig transfer er som Almindeligt textiltryk, det trykkes blot på specielt transferpapir, og overføres derefter til textilet med varmepresse. Antallet af farver er uendeligt. Anvendelse: Almindelig transfer er egnet til fuldflade motiver og små tekster, der skal stå klivskarpt på mørke og lyse textiler. Der er fordele ved transfer ved overførsel af det samme motiv til mange forskellige typer textiler.

2.) Digital transfer laves på digital printer uden raster på specielt transferpapir, og overføres derefter til textilet med varmepresse. Antallet af farver er uendeligt. Anvendelse: Digital transfer er egnet til knivskarpe fotogengivelser uden raster på mørke og lyse textiler. Der er fordele ved transfer ved overførsel af det samme motiv til mange forskellige typer textiler. Der anvendes digital printfarve samt en lim.


3.) Flock transfer er som Almindeligt textiltryk, det trykkes blot på specielt transferpapir, og overføres derefter til textilet med varmepresse. Antallet af farver er uendeligt.. Anvendelse: Flock transfer er egnet til alt hvor denne effekt ønskes ved hele eller dele af trykket og på mørke og lyse textiler.

4.) Refleks transfer er en grå refleksfolie, der trykkes på specielt transferpapir, og overføres derefter til textilet med varmepresse. Refleksen er godkendt og mere reflekterende end Refleks textiltryk. Anvendelse: Refleks transfer er egnet til arbejdstøj, børnetøj og alt hvor denne effekt ønskes ved hele eller dele af trykket og på mørke og lyse textiler.

5.) Effektfolie transfer er som Effektfolie textiltryk, det trykkes blot på specielt transferpapir, og overføres derefter til textilet med varmepresse. Anvendelse: Effektfolie transfer er egnet til alt hvor denne effekt ønskes ved hele eller dele af trykket og på mørke og lyse textiler.

 
 
Ironman.jpg
 

Instagram På vores instagram kan du se mere af det vi laver →