Velkommen til Cencio A/S

Cencio A/S en full-service virksomhed, som løser alle opgaver indenfor tekstiltryk, broderi og transfers til tøj fra første idéudkast til den færdige tøjvare. Vi er stolte af vores stabile stab af kompetente medarbejdere, som hver dag servicerer store som små kunder med alt fra vejledning til tøjvalg, grafik, film, tekstiltryk, transfer og broderi til pakning og forsendelse af ordrerne.

Fra italiensk klud til tøj med unikke motiver i tryk og broderi

Ordet Cencio er italiensk og betyder ”klud”, brugt om tøj. Skønt det nok udtales anderledes på Sicilien, er det i Danmark blevet til ”Sæn’sjo”, og her gør vi alle klude unikke med specialdesignede motiver, tekster og logoer! Vi har heddet Cencio så længe, at det nok forbliver sådan :)

Fra lille profiltøjsforhandler til førende tekstiltrykkeri

Cencio startede helt tilbage i 1990 som profiltøjsforhandler. Senere opkøbte vi Roy’s Reklame på Amager og startede tekstiltrykkeri på en gård på Sydsjælland. I 1993 købte vi Lasse Hjortnæs tekstiltrykkeriafdeling og fik dermed vores første store tekstiltrykmaskine.

Med udvidelserne fulgte i 1995 opførelsen af vores nuværende produktionsbygninger. De startede på 700 m2 og blev sidenhen udvidet til 1250 m2.

Et par år senere opkøbte vi Graphique Unique – en konkollega, som blev lagt sammen med vores produktion på vores nuværende adresse. For større kapacitet købte vi i 2013 en broderiafdeling af Mammut A/S, som blev lagt sammen med vores egen broderiafdeling, og senest, i 2016, overtog vi Nilsson Reklame.

Gennem tre årtier i branchen har vi specialiseret os i alt indenfor tekstiltryk og broderi, og udover at være førende på markedet har vi opbygget et renommé som professionelle og loyale samarbejdspartnere. Det er vi meget stolte af, og vi gør hver eneste dag vores ypperste for at leve op til vores ry.

Vi vægter kundeservice og kundetilfredshed meget højt, og med lanceringen af det nye cencio.com website er det vores mål at gøre det så enkelt som muligt for dig at købe tøj med tryk eller broderi, når det passer dig.

Hvis der måtte være styles/varer, som du har set, men ikke kan finde i vores kataloger, er du meget velkommen til at rette henvendelse til os, og ønsker du hjælp til valg af tøj eller vejledning ift. grafik, tryk, broderi eller design, sidder vores søde medarbejdere også klar ved telefonerne.

Rigtig god fornøjelse.

 
Hos Cencio er der ikke bare tryk på tøjet men også på tempoet, så du får hurtig levering.  Find tøjet her →

Hos Cencio er der ikke bare tryk på tøjet men også på tempoet, så du får hurtig levering. Find tøjet her →

 
Signatur.jpg
 

Kristian Jørgensen

Direktør & Ejer